EXPO DUBAI 2021

OPLEV VERDENSUDSTILLINGEN
EXPO 2021 med VOYA

Fra den 20. oktober går det løs, her åbner EXPO 2021, i byen hvor alt er og helst skal være STØRST og bedst. Udstillingen holder åben frem til og med den 10. april 2021.

 

Voya Travel er med fra starten, vi har kreeret en pakke, hvor Du/I  ud over at være med på åbningsdagen af verdensudstillingen, også vil kunne opleve Afternoon Tea på Det Ikoniske Burj Al Arab hotel. Herudover har vi sammensat en liste af spændende oplevelser som du/I kan vælge til, alt efter jeres ønsker. Hvad med en tur i helikopter eller varmluftballon, mulighederne er mange.

192 lande deltager i EXPO 2021 med hver deres pavillon.  Udstillingens tema er ”Connecting Minds, Creating The Future” eller frit oversat til dansk ”Udveksling af ideer – skaber fremtiden”. Expo 2020 skal vise troen på at Innovation og fremskridt er resultatet af mennesket udveksling af ideer. Gennem hele udstillingsperioden, vil der dagligt være mere end 60 shows, parader og spændende events og mere end 200 spisesteder, Gastronomi fra hele Verden, hvor nogle af verdens bedste kokke vil kreerer spændende retter.

Nøgleordene for verdensudstillingen er: Innovation, Gastronomi, spændende arkitektur og kulturelle oplevelser. Husk, at den næste verdensudstilling er i Osaka Japan 2025 – så Dubai er en alletiders mulighed for med rimelig kort flyvetur, at opleve dette ’’once in a lifetime show”.

 

Lad Voya Travel arrangere din tur til EXPO, Voya er eksperter på rejser til Dubai og kan naturligvis sammensætte en spændende pakkerejse til dig/jer, på hvilket som helst andet tidspunkt i udstillingens åbningsperiode.

>> Kontakt os for et tilbud 

TILMELD DIG NYHEDSMAIL

EXPO 2020 DUBAI
Ja tak, ønsker at få tilsendt information og rejsetilbud omkring verdensudstillingen i Dubai EXPO 2020