AMILLA FUSHI

5/5

OPLEV SERVICE I VERDENSKLASSE PÅ AMILLA FUSHI

Om hotellet

Resortet ligger i UNESCO’s udnævnte Baa-atollen i World Biosphere Reserve. Denne udmærkelse tildeles bevaringsværdige steder på kloden, hvor man ønsker, at forskning og bæredygtig udvikling skal gå op i en højere enhed. I Baa-atollen finder man blandt andet den berømte Hanifaru-lagune, hvor et stort antal djævlerokke og hvalhajer samles for at fortære plankton, specielt i perioden fra maj til november.

Øen og aktiviteter

Ø-resortet Amilla Fushi ligger på Baa Atoll, og tilbyder et udvalg af de smukkeste og allerstørste poolvillaer på Maldiverne. Prøv øens ”Tre House” villaer som inkluderer welness på højt niveau, Livstils konsultation efter ankomsten, en specialdesignes welness menu, 50 minutters daglig spa behandling, 2 daglige fitness og welness aktiviteter overvåget af Amillas Bodyism team.

Alle former for vandsport, ikke-motoriserede og motoriserede er tilgængelige. Af andre aktiviteter kan blandt andet nævnes fiskeri, dykning og snorkling, Tennis, Fitness m.m.

Amilla Fushi er et Resort, som virkelig lever op til kvaliteten og kunderne er vilde med det. Vi har flere kunder, som har besøgt øen for 3. gang. Se den fantastiske Amilla Beach Villa residence her:
Amilla Beach villa

Villaerne

Hos Amilla Fushi, finder man de meget omtalte Ocean Reef Lagoon villaer, som er over water villaer beliggende direkte oven på husrevet, så man har direkte adgang til verdens største akvarie.

De overdådige villaer mangler ikke noget og alle har aircondition, terrasse, minibar, opholdsområde samt badeværelse med badekar eller bruser. Den anmelderroste og internationalt anerkendte kok og restauratør Luke Mangan står i spidsen for det meste af mad og drikke på resortet og for kort tid siden åbnede Gordon Ramsey restauranten BREAD STREET Kitchen & Bar og tilbyder det bedste for ganen for Amilla Fushi´s gæster.

Er man en stor familie, tilbyder Amilla Fushi nogle helt fantastiske store 4-6-8 værelses pool Residences som er villaer fra 1500 m2 og opefter. Ligeledes har de 1 og 2bedroom overwater lagoon pool villaer fra – 200 til 400 kvm hvis man ønsker dette.

OM AMILLA FUSHI

Amilla Fushi resortet ligger i Baa atollen, som UNESCO har udnævnt til at være en World Biosphere Reserve. Denne udmærkelse tildeles bevaringsværdige steder på kloden, hvor man ønsker, at forskning og bæredygtig udvikling skal gå op i en højere enhed. I Baa atollen finder man blandt andet den berømte Hanifaru-lagune, hvor et stort antal djævlerokke og hvalhajer samles for at fortære plankton, specielt i perioden fra maj til november.

Alle former for vandsport, ikke-motoriserede og motoriserede er tilgængelige. Af andre aktiviteter kan blandt andet nævnes fiskeri, dykning og snorkling, tennis, fitness m.m.

Ø-resortet Amilla Fushi tilbyder et udvalg af de smukkeste og allerstørste poolvillaer på Maldiverne. Prøv øens ”Tre House” villaer som inkluderer wellness på højt niveau, livsstils konsultation efter ankomsten, en specialdesignet wellness menu, 50 minutters daglig spa behandling, 2 daglige fitness og welness aktiviteter overvåget af Amillas Bodyism team.

Hos Amilla Fushi finder man de meget omtalte Ocean Reef Lagoon villaer, som er over water villaer beliggende direkte oven på husrevet, så man har direkte adgang til verdens største akvarie.

De overdådige villaer mangler ikke noget og alle har aircondition, terrasse, minibar, opholdsområde samt badeværelse med badekar eller bruser. Den anmelderroste og internationalt anerkendte kok og restauratør Luke Mangan står i spidsen for det meste af mad og drikke på resortet, og for kort tid siden åbnede Gordon Ramsey restauranten BREAD STREET Kitchen & Bar og tilbyder det bedste for ganen for Amilla Fushis gæster.

Hotel Fakta

På øen finder du:

  • Enorme luksuriøse villaer
  • Fantastisk husrev
  • Stort udvalg af sportsfaciliteter over, på og under vandet
  • Familievenligt
  • Butler-service 24/7
  • Panorama udsigt
  • Et udvalg af fantastiske restauranter
  • Top chef Luke Mangan
  • Luksus spa med yoga og fitnesscenter
Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.