Mykonos | Cavo Tagoo | Grækenland

GRÆKENLAND

Cavo Tagoo, som ligger på Mykonos – et super trendy, hipt loungehotel, hvor bare fødder, solnedgange over Mykonos, og det ”flagrende liv” prises. Sani Resort på Halkidiki, er nomineret somen af de bedst beliggende luksusresort i det nordlige Grækenland, og er den ideelle ramme for familie – aktiv og afslappende ferie, hvor alle kan få opfyldt sine ønsker. 

Cavo Tagoo Mykonos

Tagoo – Mykonos – Kykladerne – Grækenland

Cavo Tagoo er et unikt luksus hotel, som ligger tæt på Chora, hovedbyen på den underskønne ø Mykonos. Hotellet er bygget op ad en klippeside og har et pust af boheme og respekt for omgivelsernes elementer. Cavo Tagoo ligger kun en kort gåtur fra Mykonos, derfor tæt på restauranter og nattelivet i Mykonos by Chora. 

Sani Resort – Halkidiki

Halkidiki – Grækenland

Strandene i Halkidiki området, er kendt som Grækenlands allerbedste badestrande. Hotellet ligger på den lange Bousoula strand, og  fyrretræer og klart vand, er ideel til snorkling, og er let tilgængelig for gæsterne. Stranden er blevet tildelt et EU Blå Flag, og det lave vand er ideelt til børn. Der arrangeres desuden en række sjove aktiviteter for yngre gæster såvel som undervisning i dans, fodbold og sejlads.

Få et tilbud
close slider
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

 

Forespørgsel - Bestil et tilbud

Du er også velkommen at kontakte os på tlf. +45 33 34 33 33 eller sende en mail på. info@voya.dk .

Eks. Maldiverne, Seychellerne, Argentina, Antarktis, Lapland, Dubai, Costa Rica, Fransk Polynesien, Sejlerferie, Mauritius, Rwanda
Fulde navn
Vi spørger til dit tlf. nr. for at hjælpe med din rejse og kunne sende et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.
Ønsker du ikke blive kontaktet per mail, venligst send flere oplysninger, som eks.: Rejsemål, afrejsedato, antal voksne og børn (alder), rejsedage, ca. budget, specielle ønsker til resort, ferietype, og hvis specielle ønsker til flyselskab, business class mm.
Tilmelding til Nyhedsbrev
Modtag nyhedsbrev om rejser, kampagner, events via e-mail, maks. 2-3 gang hver måned. Du kan til enhver tid framelde dig.