l

VOYA TRAVEL ELITE - REJSEBUREAU

VOYA Travel er et rejseselskab, der er målrettet dig, der ønsker den luksus, du ikke kan finde andre steder. Den individuelt skræddersyede rejse, med 24/7 Consierge service, chauffør service til lufthavnen, samt adgang til alle de mest ekslusive destinationer og hoteller verden over.

Vi arrangerer både forretningsrejser, Kun for voksne rejser, 5-stjernede luksusrejser, familieferie, barfodsrejser, rundrejser med meget mere.

Vores specielle tilbud VOYA Exclusive indeholder blandt andet:

  • 24/7 Consierge service
  • Personlig rejsekoordinator
  • Chauffør service til lufthavnen
  •  VIP transfer service
  •  Chartering af privatfly og helikopter

DEN PERFEKTE LUKSUSREJSE TIL DIG

Ingen er ens, men alle elsker et højt serviceniveau og forkælelse når vi er ude at rejse. Hos Voya Travel har vi mange års erfaring i at arrangere den helt specielle og personlige luksusrejse til vores gæster. Vi arrangerer både forretningsrejser, Kun for voksne rejser, Forkælelsesrejser, Børnevenlige rejser, 5-stjernet luksusrejser, oplevelsesrejser og Krydstogter. Uanset hvilken type rejse eller ferie, så hjælper vi dig med at få opfyldt din drøm, nemlig den perfekte rejseoplevelse med dem du holder af.

VOYA'S LUKSUS REJSER

MALDIVERNE

Find det bedste tilbud til din sommerferie 2019 på Maldiverne. Kontakt os for inspiration.

SEYCHELLERNE

rejse til Seychellerne

Find det bedste tilbud til din sommerferie 2019 på Seychellerne. Kontakt os for inspiration.

ZANZIBAR

Rejse til Zanzibar

Find det bedste tilbud til din sommerferie 2019 på Zanzibar. Kontakt os for inspiration.

Luksusvilla i Mauritius

Leder du efter det ideelle sted for din næste familieferie eller for næste forretningsmøde? Bare 30 minutter fra lufthavnen.

SE DE MANGE REJSER DU KAN VÆLGE IMELLEM

FORRETNINGSREJSER

Business forreting

Er du den travle, krævende forretnings rejsende, som skal have mulighed for at få kontakt med din rejsekoordinator 24/7, er det Voya Travel du skal kontakte for assistance.

KUN FOR VOKSNE

Kun for voksne Voya Travel

Nogle gange nydes solnedgangen bedst i stilhed. Vi har her samlet en række af vores hoteller, som kun er for voksne – så kan du og din udkårne nyde hinanden uden forstyrrelser.

FORKÆL DIG SELV

I en travl hverdag er det vigtigt at unde sig selv lidt ekstra forkælelse. Hvis du virkelig har brug en afslappende ferie med alt inklusiv – så skal du se nærmere på vores hoteller.

MEKKAER FOR BØRN

Vi har samlet en liste over de allerbedste hoteller for familiens små og deres legesyge forældre. Her kan store som små boltre sig med ligesindede, og få lidt ekstra is til…

5* LUKSUS

Nogengange er kun det bedste godt nok. Det ved vi alt om hos Voya Travel, hvor vi tilbyder luksus, af den slags drømme er lavet af. Rejser til Dubai, Maldiverne, Caribien.

OPLEVELSER

Oplevelsesrejser hos Voya Travel er noget specielt. Vi lægger stor vægt på, at rejsen skal være både spændende og interessant, der skal både være kultur og naturoplevelser.

Villaleje Frankrig Voya Travel

FRANKRIG

Rejser til Grækenland - Voya Travel

GRÆKENLAND

Rejse til Abu Dhabi

ABU DHABI

BRYLLUPSREJSER

DAR-JL-Luxury-Villas-wedding

Bryllupsrejsen skal også være en oplevelse man aldrig glemmer og med en masse forkælelse skal være inkluderet.Se her et mindre udvalg af skønne bryllupsrejser hvor det er…

YACHTS OG KRYDSTOGTER

Yachts og Krydstogter er endnu en nyhed hos Voya Travel. Vi kan arrangere de fleste krydstogter i verden men har valgt at præsenterer Sea Dream Yachts og Star Clippers,

Få inspiration og de bedste tilbud før andre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender vi dig alle de gode rejsetilbud. Vi har jævnligt gode tilbud og rabatter, så tøv ikke med at melde dig til!