CORONA COVID 19

OPDATERET  per 22. DECEMBER 2021 

** Bemærk at reglerne ændre sig hastigt, og vi vil altid informerer om de nyeste tiltag, ændringer, og restriktioner. 

Hvor sikkert er det at rejse?

Det er et spørgsmål vi, i Voya Travel, har stilles os selv og samarbejdspartnere i denne usædvanlige periode. Voya Travel følger med, i verdens nyheder, overholder alle retningslinjer som myndigheder både i Danmark og i de pågældende lande sætter op. Og arrangerer derfor også kun rejser til steder, hvor det er sikkert at rejse til. Mange lande er langsomt ved at genåbne, og der kommer flere dag for dag, som smitten er faldende og mange bliver vaccineret.

De sidste år – er vi om noget blevet endnu tættere med vores samarbejdspartnere verden over, og med fingeren på pulsen 24/7 – kan i derfor altid tryg kontakte os for rådgivning om en fremtidig rejse. …. vi følger altid udenrigsministeriets  rejse-vejledninger.   

Er & vil kvaliteten af min rejse anderledes ?
Overalt i verden, er der her og nu ekstrem fokus på afstand og hygiejne, og der vil/kan derfor være andre forholdsregler og krav, ligesom vi alle sammen også har vænnet os til her i Danmark. Der vil stilles krav til brug af mundbind & håndsprit hvor mennesker samles, og personale på hoteller, flyselskaber er instrueret i at vejlede og hjælpe.


Kan jeg bestille en rejse til 2022 & 2023
Selvom alt er en smule anderledes lige nu, kan du stadig godt bestille en rejse til 2022 eller 2023, præcis som du plejer. Omvendt kan du ved at bestille rejsen nu, indhente betydelige gode fordele og priser. Vi er sikre på, at så snart verden igen bliver bedre, med gode rejsemeldinger, vil priserne på hoteller og flybilletter stige markant – for at hotellerne og flyselskaberne kan indhente det tabte. Du kan dermed sikre en rigtig spændende rejse til egne i verden, eller bestemte hoteller,  hvor du måske førhen aldrig havde overvejet at skulle rejser til.

Ved aflysning grundet Covid19

Hos Voya Travel køber du en pakkerejse, hvilket er det samme som at være 100%  garanteret at få dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet fraråder din rejse. Tag en snak med din rejsekonsulent for hvilken muligheder der forelægger.


Voya Travel har oplevet mange ændringer, annulleringer, og fremrykkelser i det forløbne, og vil gøre alt for at flytte rejser uden gebyr, – ja vi er nærmest blevet eksperter til dette.


Hvad betyder det for mig, at Udenrigsministeriet fraråder min rejse?
Du kan afbestille din pakkerejse uden gebyr, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til dit rejsemål op til din planlagte afrejse. Situationen udvikler sig hele tiden – med 14 dages mellemrum, og som alt er her og nu, kan du afbestille og få alle dine penge, frem til 7 dage før din planlagte afrejse, hvis Udenrigsministeriet fraråder din rejse.

Vil jeg kunne afbestille min rejse, hvis Udenrigsministeriet ikke fraråder afrejse ?

Såfremt at Udenrigsministeriet ikke fraråder din rejse, gælder de normale annulleringsregler. Dvs. du kan frit afbestille din rejse op til 45 dage før afrejse, dog med gebyr på flybilletter og som aftalt ved indgåelse af bestilling.