Sydamerikanske Vidundere

18 dages helt fantastisk rundrejse

Argentina – et land med store kontraster fyldt med mystik og vidundere.

Sydamerikanske Vidundere går til Argentina, og vi har plukket nogle af de smukkeste seværdigheder ud, så I får så mange fantastiske oplevelser som muligt. I kommer til at opleve nogle af verdens største vidundere, og turen starter ved et af dem; Iguazu vandfaldene, som ligger på grænsen mellem Argentina og Brazilien. Disse smukke vandfald, som dundrer af sted får I mulighed for at opleve på tætteste hold, når I sejler hen til et af dem. Der er 275 fald hvoraf det længste er 82 m. Fra Iguazu går turen videre til Buenos Aires, hvor I skal se de brede boulevarder og de endnu smukkere arkitektoniske bygninger. I vil se Casa Rosada, hvor Evita Peron holdt sin tale til folket, og I skal besøge den farverige bydel La Boca. Naturligvis kommer man ikke uden om Tangoen, og I får en aften med middag og Tango show. Pampassen, de store vidder byder på en dag i Gauchoerne’s tegn med store bøffer, vin og underholdning.

Fra Buenos Aires flyver I 1.300 km sydpå til Puerto Madryn, en slags mini Galapagos og et maritimt paradis med pingviner, søelefanter, bæltedyr, hvaler og spækhuggere samt et væld af forskellige fugle. Endnu længere mod syd skal I opleve Ushuaia, verdens sydligste by beliggende ved Beagle kanalen. Patagonien har flere enorme og smukke nationalparker, hvor I får mulighed for at se de mange dyrearter både til lands, til vands og i luften, som f.eks. Kondoren, der har et vingefang på 3.20 m. I kommer til at besøge 3 store nationalparker, som alle er på UNESCO’s Verdensarvsliste, nemlig Tierra del Fuego, Perito Moreno og Torres del Paine.

Sidstnævnte ligger i den chilenske del af Patagonien og har nogle af verdens smukkeste isblå gletsjere i et område med dybe turkisfarvede søer omgivet af majestætiske bjerge. Det er en ubeskrivelig oplevelse at stå over for de enorme isblå gletsjere, og høre lyden af torden, når et stykke af gletsjeren brækker løs, og falder ned i havet. I får mulighed for, via gangbroer, at komme hel tæt på gletsjerne.

 

Rundrejse ikon