Kenya safari - Migration tur i Masai Mara

Fantastisk spændende og indholdsrig safari. Her får I virkelig mulighed for at se de vilde dyr på savannen - og bor i flere lodges og tent camp.

8 dage / 7 nætter

Dag 1: Jomo Kenyatta International Airport - Masai Mara Game Reserve
Efter ankomst til lufthavnen bliver i afhentet af jeres privatchauffør der kører jer til det berømte Masai Mara Game Reserve, der køres gennem den spektakulære Great Rift Valley via Narok Town (Det store Masai administrative center). Vi ankommer til frokost. Dette store område er kendt for at have en af ​​Afrikas største koncentrationer af vilde dyr. Om eftermiddagen får du mulighed for at opleve gnu, bøffel, løve, impala, giraf, elefant, topi, vortesvin, struds, gepard, hyæne og andre dyr. Middag og overnatning på Mara Sarova Tented Camp - med helpension.

Dag 2 - 4: Masai Mara Game Reserve
Morgen- og eftermiddagssafari, hvor vi kører over savannen. Masai Mara er den nordligste ende af det store Serengeti-økosystem. Her ser vi de sorte næsehorn blandt tætte tornbuske og giraffer samt elefanter i skovområderne. Et stort antal flodheste samles og svømmer over Mara-floden. I sommermånederne er det også tid for den årlige store gnu-vandring (migration). Krydsningsstederne ved Mara-floden er mange og der venter store og spektakulære oplevelser, når de store flokke krydser floden, for mange gnu-kalve der kun er få måneder gamle, er det en stor prøvelse. Alle måltider og overnatning på Mara Sarova Tented Camp - med helpension.

Dag 5: Masai Mara Game Reserve
Efter morgenmad kører vi fra lodgen og fortsætter til Mara Serena Safari Lodge for tjek-ind og frokost. Om eftermiddagen kører vi på safari med de erfarne guider. Middag og overnatning på Mara Serena Safari Lodge - med helpension.

Dag 6 & 7: Masai Mara Game Reserve
Både morgen og eftermiddag køres på safari på udkig efter spændende dyr. Alle måltider og overnatning på Mara Serena Safari Lodge - med helpension

Dag 8: Masai Mara Game Reserve - Nairobi
Efter morgenmad afrejse til Nairobi, hvor vi igen kører gennem Great Rift Valley, og ankommer om eftermiddagen, og fortsætter til Jomo Kenyatta International Airport, hvor du enten flyver mod København eller videre på badeferie på Zanzibar - se kombinationsmuligheder...

Perioder:
3. april – 31. maj

Frapris per voksen: 25.695,- 
(Prist med afrejse d. 3. – 11. april)

1. juli – 31. oktober med gnuvandring
Frapris per voksen: 33.995,-
(Pris med afrejse d. 11. – 19. september)

1. nov – 15. december
Frapris per voksen: 25.995,-
(Pris med afrejse d. 6. – 14. november)

Prisen inkluderer:
Flyrejse fra København – Nairobi t/r
8 dage / 7 nætters safari. Fuldt program og indkvartering i henhold til program med helpension
Samtlige nugældende skatter og afgifter
Bidrag til rejsegarantifonden samt konkurssikring