Kenya safari - Hakuna Matata

Safaritur med spændende ophold i nationalpark med tusindvis af de rosa flamingoer - og gode spots til de vilde dyr i Masai Mara.

8 dage / 7 nætter

Dag 1: Jomo Kenyatta International Airport - Nairobi

Efter ankomst til lufthavnen i Nairobi  bliver i afhentet af jeres privatchauffør der kører jer til hotellet. Derefter er der afgang til Daphne Sheldrick dyrebørnehjem hvor unge elefanter bliver passet inden de slippes ud i den vilde natur. En autentisk oplevelse hvor du kommer helt tæt på elefanterne og kan blive elefant sponsor. Derefter vil i besøge Karen Blixens Kaffefarm som er over 100 år gammel. Dagen vil slutte af ved Giraffe Centre hvor i kommer helt tæt på de store giraffer og få et lille kys med på vejen hvis i er heldige.

Dag 2: Nairobi - Ark
Efter morgenmaden afgang til den centrale del af Kenya, hvor I ankommer til Aberdares Country Club til frokost. Om eftermiddagen køres I til jeres træ-lodge, der er bygget på pæle dybt inde i Aberdares skoven. En 24-timers intens safari oplevelse hvor dyrene kommer til vandhullet som kan observeres fra den underjordiske bunker og nyde synet af dyr der kommer for at drikke - fx elefanter, bøffel, vandbuk og næsehorn. Du kan også observere dyrene helt tæt på fra dit værelse og fra terassen. Anderledes fra safari, kommer dyrene til dig. Middag og overnatning på The Ark Lodge - med helpension. 

Dag 3: Ark - Lake Nakuru National Park
Efter morgenmad kører vi til Lake Nakuru National Park, hvor vi ankommer inden I skal nyde jeres frokost på lodgen. Efter frokost vil der være safarikørsel i national parken som især er kendt for sine store flokke af lyserøde flamingoer og fantastiske fugleliv. Parken er også det første fristed for både det hvide og det sorte næsehorn. I får muligheden for at opleve parkens særlige frodige natur, hvor I vil se mere til de dyr, som I ikke så meget til på savannen eller slet ikke nåede at se. Såsom skriftantilope, rørbukken, leopard, bavianer og Rothschild giraffer samt mange andre spændende dyr. Middag og overnatning på Lake Nakuru Lodge - med helpension.

Dag 4: Lake Nakuru National Park - Lake Naivasha
Efter morgenmad er der afgang mod Lake Naivasha. I ankommer til lodgen i god tid, inden I skal nyde jeres frokost på lodgen. Lake Naivasha er en usædvanlig sø da det er uvist hvor dets udløb er, hvilket er en forudsætning for en ferskvands sø. Søens bred understøtter en tæt vegetation, som har skabt en blomstrende fuglepopulation, herunder; ørkenvæver, brillevæver, svovlgul siske, og  den røde næsehornsfugl. Området har over 350 fugle arter. Nyd en bådtur på søen, hvor I får mulighed for at se fuglene og flodhestene i søen, og når det bliver aften går flodhestene op og græsser ved jeres værelse sammen med girafferne. Middag og overnatning på Lake Naivasha Sopa Lodge - med helpension.

Dag 5: Lake Naivasha - Masai Mara Game Reserve
Efter morgenmaden går turen til det berømte Masai Mara Game Reserve, hvor I kører gennem det geografiske vidunder Great Rift Valley og derefter via Narok Town (Det sotre Masai administrative center). I Masai Mara finder I Kenyas mest dyrebare dyreliv. Dyrene findes her i svimlende tal, der til gengæld understøtter en enorm rovdyrpopulation. I løbet af jeres eftermiddags safarikørsel får I mulighed for at se flokke af bøffel, løve, impala, giraf, elefant, vortesvin, strudse, geparder, hyæner og mange andre. Frokost, aftensmad og overnatning i Sarova Mara Tented  Lodge.

Dag 6: Masai Mara Game Reserve
En hel dag i Masai Mara med safarikørsel om morgenen og om eftermiddagen over savannen, som sluttes af med den traditionelle "sundowner"  med snacks og drinks til den smukke solnedgang. Om sommeren kan man se den berømte gnu-migration hvor mange tusinde gnuer og zebraer krydser den store Mara flod, for det grønne græs. Alle måltider nydes på Sarova Mara Tented lodge hvor I overnatter - med helpension.

Dag 7: Masai Mara Game Reserve - Nairobi
Efter morgenmad afrejse til Nairobi, hvor vi kører gennem den spektakulære Great Rift Valley, og ankommer om eftermiddagen til Jomo Kenyatta International Airport, hvor du enten flyver mod København eller videre på badeferie på Zanzibar - se kombinationsmuligheder...

Perioder:
3. jan – 31. marts
Frapris per voksen: 18.795,-
(Pris med afrejse d. 14. – 21. marts)

3. april – 31. maj
Frapris per voksen: 19.995,-
(Pris med afrejse d. 3. – 11. april)

1. juli – 31. oktober 
Frapris per voksen: 21.995,-
(Pris med afrejse d. 11. – 19. september)

1. nov – 15. december
Frapris per voksen: 19.395,-
(Pris med afrejse d. 6. – 14. november)

Prisen inkluderer:
Flyrejse fra København – Nairobi t/r
8 dage/ 7 nætters safari. Fulgt program og indkvartering i henhold til program med helpension
Samtlige nugældende skatter og afgifter
Bidrag til rejsegarantifonden samt konkurssikring