Kenya - Den Ultimative Safari Oplevelse

Spændende safari spækket med store oplevelser, du bor på flere lodges og i camp - de idéelle steder for at se de vilde dyr helt tæt på!

8 dage / 7 nætter

Dag 1: Jomo Kenyatta International Airport - Nairobi
Efter ankomst til lufthavnen i Nairobi  bliver i afhentet af jeres privatchauffør der kører jer til hotellet. Derefter er der afgang til Daphne Sheldrick dyrebørnehjem hvor unge elefanter bliver passet inden de slippes ud i den vilde natur. En autentisk oplevelse hvor du kommer helt tæt på elefanterne og kan blive elefant sponsor. Derefter vil i besøge Karen Blixens Kaffefarm som er over 100 år gammel. Dagen vil slutte af ved Giraffe Centre hvor i kommer helt tæt på de store giraffer og få et lille kys med på vejen hvis i er heldige. Overnatning på Ibis hotel.

Dag 2: Nairobi - Samburu Game Reserve
Efter morgenmad kører vi til Samburu Game Reserve hvor vi ankommer til jeres lodge til frokosttid. Samburu er en åben savanne-slette brudt af små bakker i Kenyas nordlige del. Beliggende på bredden af ​​Uaso Nyiro-floden med sine krokodiller og leoparder. Vi kører en eftermiddags-safari på jagt efter leopard, løve, elefanter, antiloper, zebra og giraf med flere. Middag og overnatning på Samburu Sopa Lodge - med helpension.

Dag 3: Samburu Game Reserve
Morgen- og eftermiddags-safari i reservatet. Alle måltider og overnatning på Samburu Sopa Lodge – med helpension.

Dag 4: Samburu Game Reserve - Mountain Lodge
Efter morgenmad kører vi mod den centrale del af Kenya og ankommer til frokost til Mountain Lodge, der er bygget på pæle dybt inde i skoven. Her er der rig mulighed for at opleve og observere dyr, fx elefanter, bøffel, næsehorn og vandbuk er regelmæssigt på besøg i aften- og dagtimerne. På et specielt konstrueret observationssted, der er forbundet med lodgen med en kort tunnel, kommer du helt tæt på de dyr der drikker ved vandhullet. Middag og overnatning på Mountain Lodge – med helpension.

Dag 5: Mountain Lodge - Lake Nakuru National Park - Lake Naivasha
Efter morgenmad kører vi til Lake Nakuru National Park, hvor vi ankommer i god tid til frokost. Eftermiddagen bruger vi i parken omkring søen, der erkendt for sine store flokke af lyserøde flamingoer og fantastiske fugleliv. Parken er også det første fristed for både det hvide og det sorte næsehorn. I får muligheden for at opleve parkens særlige frodige natur, hvor I vil se mere til de dyr, som I ikke så meget til på savannen eller slet ikke nåede at se. Såsom skriftantilope, rørbukken, leopard, bavianer og Rothschild giraffer samt mange andre spændende dyr. Om aftenen fortsættes til Lake Naivasha. Middag og overnatning på Lake Naivasha Sopa Lodge – med helpension.

Dag 6: Lake Naivasha - Masai Mara Game Reserve
Lake Naivasha er en usædvanlig sø da det er uvist hvor dets udløb er, hvilket er en forudsætning for en ferskvands sø. Søens bred understøtter en tæt vegetation, som har skabt en blomstrende fuglepopulation, herunder; ørkenvæver, brillevæver, svovlgul siske, og  den røde næsehornsfugl. Området har over 350 fugle arter. Nyd en bådtur på søen, hvor I får mulighed for at se fuglene og flodhestene i søen, og flodhestene som går og græsser ved jeres værelse sammen med girafferne. Efter morgenmad kan du nyde en bådtur, inden turen fortsætter til det berømte Masai Mara Game Reserve, der køres gennem den spektakulære Great Rift Valley via Narok Town (Det store Masai administrative center). Vi ankommer til frokost. Dette store område er kendt for at have en af ​​Afrikas største koncentrationer af vilde dyr. Om eftermiddagen får du mulighed for at opleve gnu, bøffel, løve, impala, giraf, elefant, topi, vortesvin, struds, gepard, hyæne og andre dyr. Middag og overnatning på Mara Leisure Camp – med helpension.

Dag 7: Masai Mara Game Reserve
Morgen- og eftermiddagssafari, hvor vi kører over savannen. Masai Mara er den nordligste ende af det store Serengeti-økosystem. Her ser vi de sorte næsehorn blandt tætte tornbuske og giraffer samt elefanter i skovområderne. Et stort antal flodheste samles og svømmer over Mara-floden. Alle måltider og overnatning på Mara Leisure Camp – med helpension.

Dag 8: Masai Mara Game Reserve - Nairobi
Vi nyder morgenmaden ude i bushen, inden afrejse mod Nairobi, hvor vi igen kører gennem Great Rift Valley, og ankommer om eftermiddagen, og fortsætter til Jomo Kenyatta International Airport, hvor du enten flyver mod København eller videre på badeferie på Zanzibar - se kombinationsmuligheder...

Perioder:
3. jan – 31. marts
(Pris med afrejse d. 14. – 21. marts)
Frapris per voksen: 20.795,-
Frapris per barn mellem 13-16 år: 12.195,-
Frapris per barn under 12 år: 8.595,-

3. april – 31. maj
(Pris med afrejse d. 3. – 11. april)
Frapris per voksen: 21.995,-
Frapris per barn mellem 13-16 år: 7.995,-
Frapris per barn under 12 år: 10.695,-

1. juli – 31. oktober( Migration )
(Pris med afrejse d. 11. – 19. september)
Frapris per voksen: 24.595,-
Frapris per barn mellem 13-16 år: 15.495,-
Frapris per barn under 12 år: 11.995,-

1. nov – 15. dec
(Pris med afrejse d. 6. – 14. november)
Frapris per voksen: 20.750,-
Frapris per barn mellem 13-16 år: 12.495,-
Frapris per barn under 12 år: 9.595,-

Prisen inkluderer:
Flyrejse fra København – Nairobi t/r
8 dage/ 7 nætters safari. Fulgt program og indkvartering i henhold til program med helpension
Samtlige nugældende skatter og afgifter
Bidrag til rejsegarantifonden samt konkurssikring