Costa Rica

toucans

Om Costa Rica

I Costa Rica siger de lokale ofte, Pura Vida, der betyder "det rene liv, det gode liv"og henviser til hvor godt man har det i det lille grønne mellemamerikanske økoparadis.

Denne rejse bringer jer til Costa Ricas absolut mest fantastiske afkroge, hvor I kommer til at opleve den storslåede natur og enestående dyreliv både til vands og lands.

I overnatter blandt andet på Pacuare Lodge, der er en af National Geographics, Unique Lodges of The World. En luksus oplevelse midt i regnskoven.

På rejsen vil I opleve dovendyr, brøleaber, gennemsigtige glasfrøer samt  landets mest berømte vulkan, Arenal, som er beliggende i det naturskønne, frodige højland.

Turen afsluttes på en af landets bedste strande, der samtidig ligger i en nationalpark, spækket med dyreliv.

 

Rundrejsen

Dag 1: Gran Hotel Costa Rica, San Jose

San José, der har kælenavnet "Chepe" blandt de lokale, ligger I hjertet af Costa Rica, og er hjemstavn til næsten to tredjedele af landets befolkning. Med få bygninger over 100 år gamle er hovedstaden, relativt moderne i forhold til de andre hovedstæder i Latinamerika. Men byen tilbyder stadig et bredt kulturliv, kunst og historie til de besøgende. Der er flere teatre fyldt af costaricansk kultur, museer samt verdens største samling af Amerikansk Jadesten. Gademalerier, sammen med farverige busser giver San José kulør og liv.

Dag 2-3: Pacuare Lodge

I kan enten vælge at rafte eller blive kørt til/fra denne unikke lodge, der ligger ved Pacuare floden midt i junglen. Opholdet er med fuld pension og her spares ikke på noget. Efter indlogering på jeres skønne lodge, kan I enten nyde et af stedets fantastiske "signature cocktails" med friske frugter fra junglen, eller bare nyde lydene og omgivelserne. Under opholdet er der muligheder for små udflugter i området omkring lodgen. Her vil lokale guider fortælle og forklare om dyrelivet og den lokale fauna. Der er gode chancer for at se dovendyr, brøleaber og al verdens farverige fugle og sommerfugle.

Ønsker I lidt mere aktiv udfoldelse er der mulighed for zip-lining og lidt længere vandreture samt rafting i floden. I kan bestille frokost eller aftensmad i et af de store træer, hvor I sidder 20 meter oppe og nyder udsigten. Der er naturligvis tjenere i træet, der søger for det hele.

Dag 4-6: Arenal

Fremme ved Arenal kan I nyde udsigten til den majestætiske vulkan, der i sine aktive perioder kaster lava ud, som kan ses på lang afstand. Meget flot på klare nætter med den store stjernehimmel, som baggrund. I er indlogeret på det 5-stjernede boutique hotel, The Springs Resort & Spa, der har en smuk panorama udsigt til selve Arenal vulkanen og eget spa med egne varme kilder.

Vi har inkluderet udflugt til hest i omegnen, hvor der er vandfald og et rigt dyreliv samt en tur til foden af selve vulkanen. Der er masser af aktiviteter i Arenal området, men vi anbefaler også at I tager jer tid til at nyde hotellet og dets beliggenhed. Der er også mulighed for en Canopy Walk (hvor I går på gangbro højt oppe i trækronerne og kommer helt tæt på dyrene, samt har en formidabel udsigt over dalene).

Dag 7-11: Manuel Antonio

Efter morgenmaden bliver I kørt til den lille lufthavn og flyver ned til Manuel Antonio, hvor I bliver hentet og indlogeret på Arenas del Mar Beachfront & Rainforest Resort. Som navnet antyder har I både den fantastiske Manuel Antonio strand og nationalparken af samme navn ved siden af. Alle gæster på hotellet har udsigt til bugten og regnskoven, et deluxe hotel bygget i harmoni med Costa Ricas natur.

Dagen efter ankomsten er I på besøg i selve nationalparken, hvor I på gangstier kommer helt tæt på dyrene, fulgt af en lokal ranger. Dag 9 er der sejlads til Damas øen, det er smukt at se ind på den grønne kyst ude fra Stillehavet. På øen er der naturlige kanaler, I sejler igennem og ser de mange dyr blandt andet myreslugeren.

 Dag 12: Xandari Costa Rica, Central Valley

Beliggende i det centrale Costa Rica, er Central Valley. Dette meget smukke område udgør en stor del af Costa Ricas indre højland og rummer mange kaffeplantager, der ligger på bjergsiderne og kranser sig mellem robuste bjerge og de to aktive vulkaner, Irazu & Poas. Besøgende kan se frem til flere fantastiske seværdigheder, så som: San Jose Orosi kirken, der blev bygget i 1734 og er den ældste i Costa Rica, den berømte by Cartago, som er landets ældste. Poas-vulkanens national park, der er hjem for den mest aktive vulkan i landet, Irazu national parken, der er hjem for den største og højeste aktive vulkan i Costa Rica.

Dag 13: Afrejse

I bliver hentet og kørt til lufthavnen for hjemrejse til Danmark.

I kan vælge at blive på stranden til dag 13 og blive kørt direkte til lufthavnen derfra. Overnatning i Xandari er for jer, som ønsker mere kultur end strand.

Priser

Pris per person fra kr. 27.500,-

Ved 2 personer i delt dobbeltværelse i lavsæsonen

Prisen inkluderer:

Flyrejse København – San Jose t/r
Velkomst og assistance i lufthavnene i Costa Rica 
Transport til hoteller inklusiv guide
Morgenmad  hver dag
Hel pension på Pacuare Lodge (morgenmad, frokost og aftensmad)
1 overnatning på Hotel Grand Costa Rica
2 overnatninger på Pacuare Lodge
Privat kørsel med guide fra San Jose til Pacuare

Under opholdet på Pacuare Lodge er følgende inkluderet :

8 udflugter under opholdet : Canopy Tour, Tropical Canyoning Tour, Bird Watching, Cabecar Indigenous Hike, Ancient Trail & hidden waterfall Hike, Sustainability Tour, Rurarl Experience, & the Loop.

Daglig morgenmad, frokost og aftensmad

Eftermiddags kaffe med delikate hjemmelavede kager

Privat kørsel med guide fra Pacuare til Arenal

3 overnatninger i Arenal på The Springs Resort & Spa
Privat udflugt med guide til Arenal-vulkanen
Privat udflugt med guide. Udflugten er til hest ud til la Fortuna vandfaldet (frokost inkluderet)
Privat kørsel med guide til lufthavnen, hvorefter der flyves, Arenal – Manuel Antonio
Privat kørsel med guide fra lufthavnen til hotellet
5 overnatninger i Manuel Antonio på Arenas Del Mar Beachfront & Rainforest Resort
Privat udflugt med guide til Manuel Antonio National Park
Privat udflugt til Damas Island med båd (frokost inkluderet)
1 overnatning i Xandari
Privat kørsel med guide Manuel Antonio – Xandari - San Jose Lufthavn  
Samtlige nugældende skatter og afgifter
Bidrag til rejsegarantifonden og konkurssikring