Oplevelser

Oplevelsesrejser hos Voya Travel er noget specielt. Vi lægger stor vægt på, at rejsen skal være både spændende og interessant, der skal både være kultur og naturoplevelser og der skal være tid til at slappe af i unikke omgivelser. Vi prøver også at finde seværdigheder og steder, man normalt ikke besøger som turist. Vi finder de bedste hoteller, og det er ikke sikkert, de er bygget i krom og glas. Til gengæld passer de perfekt til den pågældende rejses indhold. Ofte er hotellerne bygget, så de er en del af den omkringliggende natur, og tager hensyn til naturen og miljøet.

Hver gang vi sætter en rundrejse sammen, tager vi på eventyr - vi arrangerer rejserne, sådan som vi gerne selv vil rejse, og prøver at få så mange unikke og spændende oplevelser med som muligt. Naturen og kulturen flettes som en naturlig del ind i vores rejser, hvad enten det er til lands eller til vands.

Fra start til slut tager vi dig i hånden og sørger for, at du får den bedste oplevelse, så du kan slappe af under hele rejsen og kun koncentrere dig om at nyde de mange indtryk. Vi garanterer, at du får en unik og fantastisk rejseoplevelse.

 

 


Spanske Liga

FC Barcelonas hjemmekampe

Oplev verdens bedste fodbold

Læs mere