The Surin Phuket

Nyd din middag med fødderne i sandet under en lys stjernehimmel

Kontakt os

En tropisk oase beliggende på Pansea-strandens hvide sand, omgivet af kokospalmer

The Surin på Phuket - et af de bedste hoteller på Phuket - beliggende på vestkysten af øen Her er et skønt poolområde og spa. Gæsterne får en gratis velkomstdrink og kan gøre brug af de ikke motoriserede sportsfaciliteter uden beregning.

Her er 103 hytter og suiter, som ligger spredt langs stranden.  Alle er smukt indrettet og bygget i pagt med naturen imellem palmer og træer.Der er 1-bedroom og 2 bedrooms-villas. Alle villaer har garderobe, soldæk, gratis internet, te/kaffe faciliteter, tv, minibar, hårtørrer, aircondition, badeværelse med produkter. 

Villaerne har udendørs opholdsområde med udsigt til haven og stranden. De har desuden satellit-tv.

Nyd din middag med fødderne i sandet under en lys stjernehimmel. Oplev de autentiske thairetter eller lækker seafood. The Surin Phuket byder på alt fra asiatiske til internationale retter på deres 3 restauranter. Der er også mulighed for In-villa dining.

Gæsterne kan spille tennis eller prøve forskellige former for vandsport. Fra solterrassen på stranden er der flot udsigt over Andamanhavet, især ved solnedgang. Resortet har swimmingpool, tennisbaner, fitnesscenter, vandsportsfaciliteter (uden motor), yoga og meditation center samt dykkercenter. For de yngste gæster tilbydes der børnepool, kids menu og Baby service.


The Surin Spa tilbyder personlige spa-behandlinger, udformet til alle behov. Yoga og meditations klasser afholdes på stranden.