Sofitel Dubai The Palm Resort & Spa

Ét resort hvor polynesisk stil blander sig med fransk gæstfrihed

Kontakt os

Fabelagtigt resort - her får du den ultimative luksusoplevelse

Om Sofitel

Resortet er beliggende på den østlige halvmåne af Dubais magiske Palm Jumeirah Island, med nem adgang til shoppingområder i byens centrum. Her har du en endeløs udsigt over Den Arabiske Golf - dette er resortet til total afslapning!

Mange fine faciliteter bl.a. 500 m privat strand og badebro, swimmingpools, tennis, fuldt udstyret fitnesscenter, golf, vandski, fiskeri og Children’s Club. Ligger tæt på et vandland, hvor børn og teenagere kan fornøje sig hele dagen. Her får du en kulinarisk oplevelse, der er en af hjørnestenene i en Sofitel oplevelse, med 7 restauranter, flere barer og lounges.

Resortet er udstyret med 361 moderne værelser og suiter med balkon. Værelser og suiter har udsigt til havet eller The Palm. Forkæl dig selv med ren luksus i Palm Suite, som byder på 4 soveværelser og skønne store badeværelser i eksotisk træ. Her kan du nyde opmærksomheden fra en privat butler, 24-timer i døgnet.

Oplev en verden af forkælelse og afslapning i So SPA, hvis 2.500 m2 omfatter sauna, dampbad og 28 behandlingsrum. Her får du en unik spa-oplevelse.

Værd at vide

På Sofitel Dubai The Palm, kan du finde diverse aktiviteter til dig og din familie.

Sauna
Hamman
Tennis (udendørs og indendørs banner)
Jacuzzi
Privat strand
Fitness center
Vandcykler