One and Only Royal Mirage

Luksuriøst strand-resort opført i traditionel arabisk stil

Kontakt os

Resort med eksklusivitet i overflod på alle leder og kanter

Om hotellet

Royal Mirage består af tre separate hoteller: The Palace, Arabian Court og Residence & Spa. Hotellerne ligger på det eksklusive strandområde Jumeirah Beach.

The Palace
Hotellet har over 246 forskellige værelser og suiter smagfuldt indrettet i arabisk stil. Alle har en privat møbleret terrasse med strandudsigt.

The Arabian Court
Bygningen minder om et arabisk fort og med sine 172 værelser og 10 eksklusive suiter er dette et af de hoteller i Dubai, der holder fast i de traditionelle indretningsdetaljer; jordfarver, mosaik og stofdekorationer.

Residence & Spa
Den mest luksuriøse del af Royal Mirage, med 2 private restauranter, kun for Residence & Spa's gæster.
Eksklusiv smuk have med vandfald og privat swimmingpool. Her er de 53 luksuriøse værelser indrettet i arabisk stil med et international touch, alle med balkon eller terrasse.
Den prisbelønnede spa-afdeling råder over 12 behandlingsrum, jacuzzi og orientalske bade.

Indretning og faciliteter
Alle værelser på One & Only Royal Mirage er luksuriøst indrettet med aircondition, telefon, tv, internet, minibar, køleskab og værdiboks. Her finder du også et stort udvalg af restauranter og barer.
Et must er at prøve Roof Top Lounge og natklubben Kasbar. I Dubai kan du prøve nogle af de bedst golfbaner i verden - bestil gerne tid hjemmefra for at være sikker på at få spilletid. Bestil banerne hos Voya Travel og opnå rabat. Se mere på dubaigolf.info

royal mirage srand2

Værd at vide

Jumeirah Beach
Godt til børnefamilier
Skønne restauranter
Rooftop bar
Privat strand
Skønhedssalon
Butikker
Vandsportfaciliteter
Gratis transport til Dubai centrum