Kuredu Resort & Spa

Kuredu Resort & Spa ligger på en af de største øer på Maldiverne

Kontakt os

En fantastisk ø for børnefamilier og hvis man ønsker et paradis uden at bruge en formue

Et skønt feriested for jer der ønsker et hotel med høj komfort, dog ikke i luksus-klassen, men fint af et 4-stjernet hotel af være. Øen er omgivet af den smukkeste lagune og lange kridhvide sandstrande. Eneste resort på Kuredu, i Lhaviyani Atoll.

Du kan vælge din foretrukne indkvarterings type mellem 383 villas og bungalows, beliggende ved poolen og på stranden. Alle er indrettet i tropisk stil, med king size bed, flise- eller trægulve. Møbleret veranda, aircondition, minibar, køleskab, Nespresso maskine, telefon, CD spiller, safetyboks, fri afbenyttelse af chaise lounges ved poolen + strand håndklæder.

Tilfredsstil dine smagsløg på Kuredu's restauranter og barer, med et bredt udvalg af spisesteder. Vælg mellem en udsøgt middag på The Beach med smag af Orienten, eller Fjernøsten eller Middelhavets lækkerier tilberedt perfekt på Francos.

Man kan bo på Kuredu med halv- eller helpension, All Inclusive Plus og All Inclusive Gold.

Føler du dig stresset eller træt - og ønsker du ny energi og at forynge din krop og sjæl? Hos Duniye Spa har de behandlinger der giver dig en dyb følelse af ro og glæde. Oplev balancen mellem indre og ydre skønhed, der bringer en følelse af tilfredshed.