Forretningsrejser

Er du den travle, krævende forretningsrejsende som skal have mulighed for at få  kontakt med din rejse koordinator 24/7, har vi nok det bedste personale til brug for dette. 

Vi hjælper dig med forretningsrejsen og står klar til at yde en høj  og professionel service og sørge for, at du har den samme professionelle person i telefon/email under rejserne.  

Vi gør en dyd i at forhandle de bedste flypriser på både economy/business & First Class, så vores kunder får mest ud af at rejse med Voya Travel. Ligeledes forhandler vi aftaler med hoteller mm. hvis vi kan se at at det kan betale sig og der er penge at spare.

Vi har højtuddannet personale ansat, som er berejst de fleste steder i verden. Vi er klar til at give dig den bedste service der findes på markedet. 

Såfremt du ønsker pris på en forretningsrejse med privatfly, Limousine service, events eller lignende, så kontakt os venligst.  

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev omkring special priser, tilbud på ferie og forretningsrejser, så kontakt os venligst.  

Eventrejser

Vi arrangerer rejser for små og store grupper, foreninger mm.,  med alt hvad det kan indebære. Lige fra leje af privatfly, privat ø, bestige et bjerg, telt lejre, møde arrangementer m.m.  Vi har en gruppeafdeling som tager sig specifikt af disse events. Ligeledes arrangerer vi sports akadamier forskellige steder i verden for store og små. Arrangementerne kan findes på vores hjemmeside eller oplyst hos Voya Travel.

The Peninsula Logo

Peninsula Hotel Benefits

Peninsula Hotels – Voya Travel prefered partner at PEN CLUB.
  
Voya Travel er blevet udvalgt af Peninsula Hotels til deres udvalgte partner I Pen Club,
hvilket betyder at vi kan tilbyde ekstra fordele når du bestiller Peninsula Hotels via Voya Travel.
 
Bla., kan vi inkluderer følgende:
 
PenClub Guest Benefits
• Eksklusive hotel faciliteter
• Daglig morgenmad for 2 personer
• “Peninsula Time” – Flexible check-ind og check-ud tider
• Værelses upgrade til den næste kategori ved ankomst
• Upgraderet velkommen in-room faciliteter
• Lang distance opkald via VOIP på hotellerne i
Hong Kong, Shanghai, Beijing, Tokyo, New York,
Chicago, Paris and Bangkok
 
Der er yderligere fordele afhængig af hvilket hotel man vælger.
Kontakt Voya Travel og vi sørger for du får fordele indkluderet ved din reservation.