Forretningsrejser

Er du den travle, krævende forretningsrejsende, som skal have mulighed for at få kontakt med din rejsekoordinator 24/7, er det Voya Travel du skal kontakte.

Vi assistere dig med alt omkring din rejse og står klar til at yde en høj og professionel service, herudover sørger vi for, at du altid kan komme i kontakt med en af vores ansatte på telefon eller mail under dine rejser.

Vi gør en dyd ud af at forhandle de bedste flypriser på både Economy/Business & First Class, og vi forhandler og laver firmaaftaler med hoteller m.m.

Vi har højtuddannet personale ansat, som har rejst i det meste af verden, og vi er alle klar til at give dig den bedste service der findes på markedet.

Såfremt du ønsker tilbud på din næste forretningsrejse, privatfly, Limousine service, events eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev med gode tilbud på ferie og forretningsrejser, kan du tilmelde dig her på hjemmesiden.

Eventrejser

Vi arrangerer rejser for små og store grupper, foreninger mm.,  med alt hvad det kan indebære. Lige fra leje af privatfly, privat ø, bestige et bjerg, telt lejre, møde arrangementer m.m.  Vi har en gruppeafdeling som tager sig specifikt af disse events. Ligeledes arrangerer vi sports akadamier forskellige steder i verden for store og små. Arrangementerne kan findes på vores hjemmeside eller oplyst hos Voya Travel.

The Peninsula Logo

Peninsula Hotel Benefits

Peninsula Hotels – Voya Travel prefered partner at PEN CLUB.
  
Voya Travel er blevet udvalgt af Peninsula Hotels til deres udvalgte partner I Pen Club,
hvilket betyder at vi kan tilbyde ekstra fordele når du bestiller Peninsula Hotels via Voya Travel.
 
Bla., kan vi inkluderer følgende:
 
PenClub Guest Benefits
• Eksklusive hotel faciliteter
• Daglig morgenmad for 2 personer
• “Peninsula Time” – Flexible check-ind og check-ud tider
• Værelses upgrade til den næste kategori ved ankomst
• Upgraderet velkommen in-room faciliteter
• Lang distance opkald via VOIP på hotellerne i
Hong Kong, Shanghai, Beijing, Tokyo, New York,
Chicago, Paris and Bangkok
 
Der er yderligere fordele afhængig af hvilket hotel man vælger.
Kontakt Voya Travel og vi sørger for du får fordele indkluderet ved din reservation.