KoYao Island Resort & 9 Hornbills - Tented Camp

Snorkling og dykning i verdensklasse

Kontakt os

Snorkling og dykning i verdensklasse

Når man sætter sine fødder på KoYao Island Resort, opdager man straks, at her handler det ikke kun om almindelig luksus med masser af faciliteter. Derimod kommer det sande privilegium til sin rette, at kunne være i fred om omgivet af den mest uberørte, unikke og indbydende natur omkring sig.
KoYao Island Resort ligger placeret i det berømte øhav i Phang Nga Bugten, kun 75 min sejllads fra Phuket i det sydlige Thailand, og hvilken sejllads denne oplevelse giver gæsterne. KoYao Island Resort, synes at ligge fjernt, men alligevel nemt tilgængeligt. På KoYao Island er man omgivet af afsides strande, regnskove og ubeboede øer. Her er masseturismen ikke et dagligt scenarie, til gengæld bliver man oplever man den oprindelige thailandske gæstfrihed til fulde.

De 19 Villaer på resortet, er bygget i den originale Andaman Sea-Gypsy stil, som er optimal til komfort og for miljøet. Her har man brugt lokale ressourcer med traditionel baggrund, som samtidig overholder alle moderne standarder, og lidt til. Mangrove palmetræet tagene på villaerne, sørger for varmen ikke forbliver inde i villaerne, hvilket gør klimaanlæg unødvendigt, men er dog installeret.. Alle villaer har uforstyrret og en spektakulær havudsigt over den berømte Phang Nga-bugt, og kan åbnes op, så brisen kan gøre sit til en behagelig temperatur er til stede.

Kommer man som par og vil opleve et ophold ud over det sædvanlige, er de 7 nye luksus safari telte (9 Hornbills – Tented Camp) med privat swimmingpool og butler service, en enestående og unik oplevelse. 9 Hornbills ligger 5 min fra selve KoYao Island Resort på en bakketop, som giver en uforglemmelig og nok Thailands bedste udsigt, ifølge dem selv. Start dagen med en ”floating breakfast” i jeres pool, og hvis i kan nænne at forlade jeres luksustelt, så kan i tage på ø-hop til de mange omkringliggende ubeboede øer med jeres egen picnic, og opleve strande, snorkling og dykning i verdensklasse.
Dette kan arrangeres fra jeres resort.

2 personer maks. pr. telt, og man skal være minimum 18 år.

Efterårstilbud

10 dage / 9 nætter rejs fx 14. - 25. oktober 2019
Pris pr. voksen v/2 voksne fra kr. 19.125

Prisen inkluderer:
Fly København – Phuket t/r
Privat transport i bil/båd, Phuket lufthavn - 9 Hornbills Tented Camp t/r
9 nætters Indkvartering i stort luksus telt inkl. morgenmad (max. 2 voksne pr. telt)
Privat swimmingpool (8 x 3,5 m)
Butler service & 24 timers buggy service
Masser af udflugtsmuligheder
Dykning/snorkling i verdensklasse

Ønskes priser for kortere eller længere varighed eller andre perioder, kontakt os venligst