Thailand

Vil du opleve det Thailand, som horderne af charterturister aldrig ser? Så skal du rejse til Thailand med Voya. Vi tilbyder luksushoteller i absolut verdensklasse – uden turistbusser og overbefolkede strande.

Til din ferie i Thailand, vælger vi unikke, hyggelige hoteller, hvor du kan nyde Thailands fantastiske klima og rige kultur fra private strande og værelser med havudsigt. I Thailand kan du opleve både byliv, historie og dase på hvide sandstrande – tag for eksempel til Chiang Mai i Nordthailand, hvor de ældgamle templer troner om kap med bjergene. Her er ingen larm og kaotisk trafik som i Bangkok, men byen byder stadig på alt, hvad du kan ønske dig af markeder, museer og restauranter.

Over hele Thailand venter dig utrolige kulinariske oplevelser, og mødet med en befolkning, der i den grad er indbegrebet af imødekommenhed. Selv med de dejlige strande, den utroligt smukke natur og afslappende spas og resorts er Thailand stadig et rejsemål, hvor du kan få mere for mindre.

Vi finder de uspolerede steder i det populære land, så du kan nyde godt af alt, hvad Thailand har at byde på – uden at skulle dele det med andre end dine rejsepartnere. Ja, det kan godt lade sig gøre, og vi går ikke ned på hverken beliggenhed eller standarder.

Klimaet i Thailand er præget af sol og varme, og temperaturer omkring de 30 grader. Thailand er dog præget af regntid på grund af det tropiske klima, og jo længere sydpå du er, jo længere varer regntiden. For at være sikret en tør tur skal du besøge landet mellem november og april.

Fakta:
Thailand, tidligere kaldet Siam, er et kongedømme i Sydøstasien. Landet adskiller sig fra andre i området ved aldrig at have været koloniseret. Thailand er rig på historie, og landet har været beboet i 40.000 år – overalt i Thailand kan du finde gamle ruiner, prægtige oldtids monumenter og glitrende templer. De fleste thailændere er buddhister, og hvis det passer ind i dine rejseplaner, er den 13.-16. april et fantastisk tidspunkt at besøge landet på, når hele landet fejrer det thailandske nytår.


Koh Samui

Samujana

Samujana er et enestående sted at flygte til, det er alt du drømmer om til den fuldendte ferie.

Læs mere

Kamalaya

Hver villa er et privat paradis - designet med sans for hver en detalje.

Læs mere

Four Seasons

Four Seasons ligger omgivet af tropiske haver i Laem Yai-bugten på øens nordvestlige spids - en rolig oase, hvor du kan slappe af.

Læs mere

Banyan Tree Samui

Resortet ligger med den skønneste udsigt over det azurblå vand, omgivet af frodig jungle i en privat bugt i Lamai på Koh Samui.

Læs mere

Phuket

The Surin Phuket

Lækkert 5-stjernet hotel, velegnet for familier og par som sætter fokus på afslapning på et smukt strandhotel.

Læs mere

Kata Rocks

Bo i en af de skønne strandvillaer i rolige omgivelser på en privat bakke med udsigt over Kata Beach og Koh Pu.

Læs mere

Amanpuri

Tidløst resort på vestkysten af Phuket, i harmoni med sin idylliske omgivelser. Bo i pavilloner og villaer med udendørs soldæk og private terrasser.

Læs mere

Aleenta Phuket – Phang Nga Resort & Spa

Luksuriøst og stilrent resort med moderne bygninger, omgivet af tropiske vegetation

Læs mere

KoYao Island Resort & 9 Hornbills - Tented Camp

På KoYao Island er man omgivet af afsides strande, regnskove og ubeboede øer

Læs mere

The Sarojin

Her kan man drømme sig væk i de smukkeste solnedgange, mens en kølig sundowner nydes.

Læs mere

Eventyrlige rejser over jul og nytår

Vi skræddersyr din drømmerejse ud fra ønsker og behov,og har pladser med Qatar Airways til Asien og Indiske Ocean…Ring til os og vi planlægger din rejse.Vi har stadig pladser tilbage...

Læs mere

Krabi

Rayavadee

Luksuriøse pavilloner samt villaer langs stranden ved Krabis Andamanske kyst, lige ved siden af Krabi Marine Nationalpark.

Læs mere

Hua Hin

Aleenta Hua Hin - Pranburi Resort & Spa

Bo i intime suites eller villaer med egen pool og direkte adgang til den kridhvide sandstrand

Læs mere

Evason Hua Hin

En ferie på Evason Hua Hin, er ophold og velvære i de mest indbydende omgivelser

Læs mere

Let´s Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Hotellet er det oplagte ”getaway” for de voksne som ønsker at blive forkælet med en udsøgt personlig service i skønne romantiske omgivelser

Læs mere