Sri Lanka

SRI LANKA – en af de sidste uberørte skatte i Syd Asien.

Hvis gyldne strande, brusende bølger, fantastiske landskaber, en fængslende kulturarv, mægtige elefanter, snigende leoparder, kæmpe hvaler, et væld af tea- og krydderieri plantager, Ayurveda, Massage & Wellness, kan beskrive et land, vil det være Sri Lanka.  

Med otte UNESCO World Heritage Sites, 15 nationalparker, og næsten 500.000 acres af frodige te plantager, forbliver Sri Lanka smukt og uspoleret. Den oprindelige sjæl og buddhismen blomstrer stadig her og befolkningen besidder en varme og venlighed som man sjældent finder.

Vi er i gang med at udvælge de hoteller vi ønsker at tilbyde vores kunder, så der vil ske ændringer på denne side løbende.

Ønsker man at se landets bedste seværdigheder, anbefaler mig en mindre rundrejse på øen, der kan kombineres med strandferie. Vi sammensætter rejserne efter jeres ønske, så kontakt og venligst hvis I ønsker at besøge Sri Lanka og vi skræddersyer rejsen efter jeres ønske.

Er man bl.a. til Surf og Ayurveda, Wellnes og behandlingsophold, har vi også rigtig mange muligheder på Sri Lanka.

Øen er et smuk paradis og har så meget at byde på for alle. Spørg os til råds om din næste rejse til Sri Lanka.

Fakta:

Sri Lanka er en stat i den sydlige del af Asien, bestående af en større ø og et antal småøer, der ligger sydøst for Indien. Sri Lanka blev indtil 1972 kaldt Ceylon. Singhaleserne udgør 74 % af landets befolkning, mens tamilerne udgør 26%.

 


Hotels

Shangri-La’s Hambantota Resort & Spa

Oplev den sande ånd på Shangri-La’s Hambantota Resort & Spa

Læs mere

Sun Aqua Pasikudah

5-stjernede luksussuiter og strandvillaer venter dig på Sun Aqua Pasikudah

Læs mere

Talalla House

Talalla House viser det bedste frem af Sri Lanka med den smukkeste beliggenhed i det tropiske paradis ud til stranden. Det helt ideelle sted for familien eller venne par som ønsker total privatliv i høj klasse.

Læs mere