The St. Regis Mauritius Resort

Her kan du ikke skrue dine forventninger for højt op - de bliver indfriet

Kontakt os

Her kan du samle på unikke ferieoplevelser

Om hotellet

The St. Regis 5* Mauritius er et nyt hotel, beliggende ved det meget smukke Le Morne bjerget, som er på UNESCO's Verdensarvliste. Hotellet har nogle af de bedste spots for kite-surfing og dykning. Fantastisk smukt hotel, hvor der ikke er sparet på noget. Alt er i topklasse og højere service findes nok ikke på Mauritius. Hotellet er beliggende på den sydlige del af øen, ca. 40 min. kørsel i bil fra lufthavnen og har en havudsigt, der strækker sig så langt øjet rækker.

St. Regis har 172 suiter og værelser, hver værelse er udstyret med 40 “ LED tv, DVD afspiller, dock til iPod, wi-fi, m.m.

The St. Regis Mauritius Resort byder på fire forskellige madoplevelser, fra et fransk-inspireret og traditionelt mauritisk køkken, til eksotiske retter fra Sydøstasien og fin japansk gourmet. 

Sjældent, raffineret og tidløst SPA. Behandlinger der spænder fra en halv time til en halv dag med sanseoplevelser i diskrete, forførende og elegante omgivelser.

st2 st1

Aktuelle tilbud

Besøg The St. Regis i november måned og opnå 55% rabat og vi inkluderer helpension i prisen.

mruxr villa 2276 hor wide

St. Regis Villa

Over 100 m privat strand, egen villa manager, butler, pool med børn området, privat gym, lounge, velkomstchampagne med frugtkurv, daglig snacks, chokolader & småkager, morgenmad på Le Manoir Dining Room eller Boathouse Grill, eksklusive kok i din villa (for gæster i 2, 3 eller 4 værelses villa) 20 % rabat på Iridium Spa (dog ikke beauty treatments) og mm er blandt de ydelser/fordele man får ved at booke en villa på St Regis. Desuden har hotellet nogle af de bedste beliggenheder for kite-surfing og dykning.
Fantastisk smukt hotel, hvor der ikke er sparet på noget. Alt er i topklasse og højere service findes nok ikke på Mauritius


 

Efterårsferie

8 dage / 7 nætter rejs fx 11. - 20. oktober 2019

Pris pr. voksen v/2 voksne fra kr. 25.795
Pris pr. barn u. 12 år (max.2) fra kr. 6.345

PRISEN INKLUDERER:
- Fly København – Mauritius t/r
- Privatchauffør lufthavn – hotel t/r
- 7 nætter i Junior Suite
- Halvpension, Dine Around

Sommertilbud

8 dage / 7 nætter rejs fx 5. - 13. juli 2019

Pris pr. voksen v/2 voksne fra kr. 22.445
Pris pr. barn u. 12 år (max.2) fra kr. 9.035

PRISEN INKLUDERER:
- Fly København – Mauritius t/r
- Privatchauffør lufthavn – hotel t/r
- 7 nætter i Junior Suite
- Halvpension