Marokko

En ferie til Marokko er en kaskade af farver, historie og sprudlende liv – og hoteller, der er en konge værdig. Marokko er meget mere end markeder og sand, det er en oplevelse.

I Marrakech venter dig en eksplosion af dufte, smage og kultur – her kan selv den mest ihærdige shopaholic få stillet sine lyster. I den gamle bydel venter dig et sandt paradis bag de store jernlåger: her bor kongen og byens elite i enorme villaer blandt palmer, farvestrålende mosaik og klare pools. Og det er her, vores hoteller ligger; en oase af paladser midt i den pulserende by.

Marokko byder også på lækre sandstrande og forkælelse på højt plan. Din ferie i Marrakech kan let kombineres med et par dage ved kysten, så badebolden også kan komme i spil. Hvis en luksuriøs strandferie med alt inklusiv lyder som noget for dig, er vores resort ved vandet den perfekte løsning: 7 km sandstrand, golf, spas, restauranter og et væld af aktiviteter. Hotellet har muligheder for voksne både med og uden børn – tag din udkårne med på en ballontur over ørkenen eller slap af med en massage, mens børnene leger i hotellets Kids Club.

Marokko er sanselig oplevelse, hvor du kommer tæt på alt det eksotiske fra den arabiske verden i en afslappet og behagelig atmosfære. Hvad end du er til strand og hav eller shopping og kultur, har Marokko dét du søger. Og meget mere.

Klimaet i Marokko er forskelligt, alt efter hvilken del af landet du besøger. Ved kysten ud til Middelhavet er der typisk middelhavsklima: varme somre og milde vintre. Her rammer temperaturen ofte 30 grader om sommeren. Ved Atlanterhavskysten er vejret lidt koldere på grund af de atlantiske strømme – her må de nøjes med 23 grader om sommeren. Længere inde i landet, hvor Sahara strækker sig ud mod syd, kan temperaturen nå 45 grader. Bare rolig, i Marrakech ligger temperaturen mellem 21-38 grader – besøg gerne byen forår eller efterår, hvor solen ikke er kommet for godt igang endnu.

Fakta:
Marokko i det hele taget, og i særdeleshed Marrakech, er rige på historie. Marrakech blev grundlagt i 1062, men mennesker har boet i området i 200.000 år. Området er præget af stor diversitet, hvilket kun har beriget den vidunderlige palette af strålende farver, Marokko er. Casablanca i Marokko er, som navnet antyder, stedet hvor filmen af samme navn blev optaget, og det er den største by i landet beliggende ud til Atlanterhavskysten. Fra København er der direkte afgange 3 gange om ugen – der er ingen undskyldning for ikke at opleve dette sprudlende land!


Hotels

La Mamounia

(No description yet...)

Læs mere

La Sultana

(No description yet...)

Læs mere

Mazagan

(No description yet...)

Læs mere