Amilla Fushi

Vi opgradere med incheck i villaen, Sunset Cruise, 50 min. spa behandling og meget mere.

Kontakt os

Oplev service i verdensklasse på Amilla Fushi

Om hotellet

Resortet ligger i UNESCO’s udnævnte Baa-atollen i World Biosphere Reserve. Denne udmærkelse tildeles bevaringsværdige steder på kloden, hvor man ønsker, at forskning og bæredygtig udvikling skal gå op i en højere enhed. I Baa-atollen finder man blandt andet den berømte Hanifaru-lagune, hvor et stort antal djævlerokke og hvalhajer samles for at fortære plankton, specielt i perioden fra maj til november.

Alle former for vandsport, ikke-motoriserede og motoriserede er tilgængelige. Af andre aktiviteter kan blandt andet nævnes fiskeri, dykning og snorkling, Tennis, Fitness m.m.

Ø-resortet Amilla Fushi ligger på Baa Atoll, og tilbyder et udvalg af de smukkeste og allerstørste poolvillaer på Maldiverne. Prøv øens ”Tre House” villaer som inkluderer welness på højt niveau, Livstils konsultation efter ankomsten, en specialdesignes welness menu, 50 minutters daglig spa behandling, 2 daglige fitness og welness aktiviteter overvåget af Amillas Bodyism team.

Hos Amilla Fushi, finder man de meget omtalte Ocean Reef Lagoon villaer, som er over water villaer beliggende direkte oven på husrevet, så man har direkte adgang til verdens største akvarie.

De overdådige villaer mangler ikke noget og alle har aircondition, terrasse, minibar, opholdsområde samt badeværelse med badekar eller bruser. Den anmelderroste og internationalt anerkendte kok og restauratør Luke Mangan står i spidsen for det meste af mad og drikke på resortet og for kort tid siden åbnede Gordon Ramsey restauranten BREAD STREET Kitchen & Bar og tilbyder det bedste for ganen for Amilla Fushi´s gæster.

Er man en stor familie, tilbyder Amilla Fushi nogle helt fantastiske store 4-6-8 værelses pool Residences som er villaer fra 1500 m2 og opefter. Ligeledes har de 1 og 2bedroom overwater lagoon pool villaer fra – 200 til 400 kvm hvis man ønsker dette

Amilla Fushi er et Resort, som virkelig lever op til kvaliteten og kunderne er vilde med det. Vi har flere kunder, som har besøgt øen for 3. gang.

Se den fantastiske Amilla Beach Villa residence her:

Amilla Beach villa

Amilla Par i vandet2

Værd at vide

På øen finder du:

Enorme luksuriøse villaer
Fantastisk husrev
Stort udvalg af sportsfaciliteter over, på og under vandet
Familievenligt
Butler-service 24/7
Panorama udsigt
Et udvalg af fantastiske restauranter
Top chef Luke Mangan
Luksus spa med yoga og fitnesscenter