Hurawalhi Island Resort

Ligger på en fortryllende privat ø i den uberørte Lhaviyani Atoll

Kontakt os

Kun-for-voksne luksus resort, ved havet og stranden

Det er på Hurawalhi at du kan fylde dine dage med det ekstraordinære, dit sind med undren, og dit hjerte med romantik. Resort med 90 villaer. Du kan dåne over billeder af Maldiverne, men intet vil forberede dig til den smukke blanding af barfodet lykke og moderne design der findes på Hurawalhi.

Villaerne på Hurawalhi vil forkæle dig med overdådig komfort, eksklusivitet og en hypnotiserende udsigt. Her har du paradis lige ved hånden - og havet lige uden for døren.

5-stjernet sublim indkvartering, generøs all inclusive service, spa-afslapning, uberørte koralrev og laguner.

Jagten på den gastronomiske himmel ser ud til at slutte her! Du kan vælge mellem flere restauranter, bl.a. den spektakulære “5.8 Undersea Restaurant” der er verdens største undersøiske restaurant. 5.8 er lige så meget et fint spisested som et ekstraordinært mesterværk i design.

Hurawalhi tilbyder yogainstruktør 4 gange om ugen, som kan vejlede med personlige programmer til at komme i gang med en sund livstil gennem en holistisk tilgang. Få din vitale energi igen ved traditionelle terapier og en indre rejse.

Bare tanken om at blive forkælet på Duniye Spa gør at dine skuldre slapper af. Hurawalhi's paradis af skønhed, afslapning og velvære, giver dig en følelse af allerstørste nydelse og tilfredshed. 

Fakta om hotellet

Sommerferie 2018
Afrejse med Qatar Airways d. 14. juli, med ankomst dagen efter. Hjemrejse d. 23. juli med ankomst dagen efter.
-Specialtilbud - BOOK SENEST 28 FEB 2018

Pris baseret på 2 voksne i en Beach Sunset Pool Villa med morgenmad
Pris pr. voksen kr. 25.499,-
Tillæg All Inclusive Plus pr. person kr. 6.900,-