Jumeirah Al Naseem

Top lækkert nyt familie hotel!

Kontakt os

Beroligende bekendt, forfriskende anderledes

Om hotellet

På den populære kyst strækning, Jumeirah Beach, finder men det nye 5* Jumeirah Al Naseem som bringer en ny bølge af energi og et frisk pust med en fantastisk beliggende med udsigt til den Arabiske Gulf og  det 7 * Burj Al Arab, også kaldet ”Sejlet”.

De 387 værelser og 43 suiter er rummelige og åbne planer, indrettet med arabiske detaljer, der giver en stærk følelse af plads. Den moderne indretning er inspireret af klitter, blå himmel, havbrise og Dubai´s perledykning og beduin-traditioner. Fra balkoner og udvidede terrasser er der spektakulær udsigt over den Arabiske Golf, haven og swimmingpools samt Burj Al Arab Jumeirah. Badeværelserne er generøse i størrelsen og lavet af den smukkest mosaik. Mere end 100 værelser med forbindelsesdør og 12 specielt designede familieværelser er tilgængelige; samt Ocean Suites, to presidential suiter og en royal suite beliggende på hotellets højeste punkt.

Jumeirah Al Naseem tilbyder mere end ti restauranter og barer, egen strandklub, Madinat Jumeirah og søster Jumeirah-hoteller ligger kun i gå afstend derfra. Der tilbydes adskillige akviteter,  Talise Spa, Kidsclub m.m

Af nærtliggende aktiviteter kan nævnet Jumeirah Turtle rehabilitation project samt Wild Wadi Water park.

Et luksus hotel for hele familien. 

Jumeirah Al Naseem

Værd at vide

Godt til børnefamilier
Udsigt til sejlet
Privat strand
Fantastisk mad
Moderne inderettet
Top lækkert