Park Hyatt

Alt på Park Hyatt er designet til at give dig en speciel oplevelse

Kontakt os

Her får du den komfort og afslapning, du har trængt til

Om hotellet

Hotellet er opført i en elegant blanding af stilarter og de flotte arealer er rigt dekorerede i arabisk inspirerede detaljer.

De 225 værelser og suiter er indrettet i bløde pastelfarver og har privat terrasse eller balkon med udsigt til havnen. Værelserne er udstyret med aircondition, plasma tv, dvd afspiller, internet, telefon, minibar mm.

Business center med gode konference faciliteter, er til rådighed for de travle forretningsrejsende. Der er wifi og det er muligt at leje it-udstyr. 

Et køkken i verdensklasse, stilfuld indretning og en fantastisk udsigt karakteriserer de bedste restauranter og barer på Park Hyatt Dubai. Med den skønne beliggenhed på bredden af Dubai Creek, tilbyder hotellet mad fra det vestlige, østlige og mellemøstlige køkken.

Slap af på eksklusive Amara Spa. Nyd en bred vifte af spa-behandlinger, herunder luksuriøs massage, foryngende ansigtsbehandlinger samt eksklusive ritualer. Find ro i sind og krop under dit besøg i Amara Spa. Forkæl din krop og lad dine bekymringer smelte væk. 

Her er også fitness faciliteter til de aktive.

Lufthavn Limousine Service.

park hyatt marina

Værd at vide

Ca. 10 minutters kørsel fra og til lufthavnen
Swimmingpool
Spa med aromaterapi
Golfbane
Gratis parkering og parkeringsservice