JA Palm Tree Court

Palm Tree har en 9 hullers golfbane, som er besøgt af fx Tiger Woods

Kontakt os

Dette 4-stjernede luksus familie- og golfhotel, kan tilbyde dig alt under dit ophold for hele familien

Om hotellet

Prisbelønnet flot hotel beliggende ud til en skøn 800 m lang hvid privat sandstrand. Hotellet er i traditionel lav bebyggelse og ligger i et område, hvor der ikke er bygget skyskrabere. Ud over at have en fantastisk strand, masser af sportsfaciliteter, kids- og teen club, samt super lækre restauranter tilbyder Palm Tree også 9 hullers golfbane, som er besøgt af b.la. Tiger Woods, Ernie Els, Greg Norman og mange andre.

Du finder 4 swimmingpools, flere restauranter, gode sportsfaciliteter og børne underholdning.

Hotellet har 208 rummelige 1- og 2-værelses suiter samt juniorsuiter med privat terrasse eller balkon og udsigt til den frodige have. Alle værelser har kaffe og the faciliteter, minibar, safe box og tv. Der er store badeværelser med lækre badeartikler. Der er mulighed for at kombinere to værelser med fælles adgang, afhængig af tilgængelighed. Korte gangbroer fører ned til den private strand. 

Hotellet har et moderne og elegant spa i frodige omgivelser med udsigt til strand og hav. Her får du en ekstraordinær behandling i uovertruffen holistisk velvære. Der tilbydes over 40 innovative ansigts- og kropsbehandlinger, en blanding af østens og vestlig terapi til at forynge krop, sind og sjæl. 

Hotellet ligger ca. 30 min kørsel fra lufthavnen og byen samt 15 min. fra Jumeirah Beach.

Palm Tree Court

Værd at vide

All inclusive
Skønt familieresort
Dine around på 10 forskellige restauranter
Privat strand
4 Swimmingpools
9-hullers golfbane