Dar Al Masayf

En fredelig oase med privat strand og service i højsædet

Kontakt os

Oplev service i verdensklasse på Jumeirah Dar Al Masyaf - Madinat Jumeirah

De intime og udsøgte feriehuse i Dar Al Masyaf ligger i en rolig have blandt kanaler, lækre pools og resortets egen private strand. Der tilbydes ny-renoverede, elegante og rummelige værelser og indre gårdhaver, personlig og generøs butlerservice, for en underspillet arabisk luksusoplevelse.

Der er 283 luksuriøse værelser og suiter samt 29 villaer. Samtlige luksusværelser og -suiter ligger i bygninger med arabisk indretning. Samtlige værelser har møbler i autentisk arabisk stil og luksusbadeværelser.

Faciliteterne på Jumeirah Dar Al Masyaf omfatter golf i verdensklasse, børneklubben Sinbad’s,

egen privatt strand, vandsport, tennis og luksusyachter.

Der er over 40 restauranter i verdensklasse, barer og lounger at vælge imellem, så man kan nyde et stort udvalg af spisemuligheder - hver med deres særlige placering og stil. Uanset om man har lyst til en aften med thailandsk mad eller en aften på dansegulvet med udsøgte cocktails, vil man få sit ønske fuldt ud opfyldt.

Resortet har også omfattende fritids- og helsefaciliteter, herunder Talise Spa og Talise Fitness, indendørs og udendørs pools samt Souk Madinat Jumeirah, som er en traditionel handels- og madoplevelse, der byder på det bedste fra Arabien.

Talise Spa ligger midt rolige vandløb og tropiske landskaber i Madinat Jumeirah, en sand oase af afslapning og foryngelse. Ved alle behandlinger på Madinat Jumeirah Talise Spa, er der taget højde for dine individuelle behov. Her er 26 behandlingsrum, inklusive tre “par-suiter” samt en bred vifte af ansigts- og kropsbehandlinger og massager. Eller bare slap af i de rekreative områder eller infrarøde sauna, dampbade og svømmebassin.

Spaet har også en fælles swimming pool, som serverer et udvalg af sundt mad. Faciliteterne omfatter også eget privat yoga-studio, som henvender sig til grupper og enetimer.