Armani Hotel Dubai

Ferie på et hotel af underspillet elegance i hvert af de 160 værelser og suiter!

Kontakt os

Bo i en verden af sofistikeret skønhed!

Om hotellet

I verdens højeste bygning Burj Khalifa, i downtown Dubai, har Armani indrettet sit stilfulde og eksklusive hotel. Hotellet lover en hel enestående oplevelse, når man bor der - helt i Armani’s ånd. Armani Hotel Dubai byder på alt hvad der signalerer Armani, elegant, enkelt, stilrent design der er gennemført på hele hotellet.

Afdæmpet farvevalg og rene linjer udgør sammen med bygningens arkitektoniske linjer, den minimalistiske elegance der er gennemgående på hotellet.

Hotellet ligger i downtown, i verdens højeste bygning, med gåafstand til The Dubai Mall, og det travle business distrikt. Hotellet har fantastisk udsigt over byen og Den Arabiske Golf.

Der findes et udvalg af værelses typer, elegant og stilfuldt indrettet, der sikrer at gæsterne får så afslappet et ophold som muligt.

7 restauranter tilbyder imponerende udvalg af kulinariske retter fra alle dele af verden. Hotellet har Armani/SPA der giver nøje udvalgte behandlinger sammensat til den enkelte.

Et lækkert udvalg af Armani Haute couture, italienske delikatesser og specialiteter findes naturligvis også i hotellets forretninger.

armani

Værd at vide

Beliggende i hjertet af Dubai
Designhotel
Direkte adgang til Dubai Mall
Ligger i Burj Khalifa
Tæt på Dubai's seværdigheder