Costa Rica

Costa Rica er det mest velstående land i Mellemamerika. Landets indtjening består mest af eksporten af Kaffe og bananer og ikke mindst den tiltagende turisme. Costa Rica er især kendt for sit enorme rige dyre- og planteliv, de imponerende vulkaner, 35 nationalparker, tropiske regnskove og ufremkommelige jungler så langt øjet rækker, brusende vandfald og varme kilder og ikke at forglemme, de fantastiske smukke badestrande ud til enten Stillehavet eller det caribiske hav. 

Infrastrukturen i landet er særdeles veludviklet, så det er nemt at komme rundt. Indkvarteringer findes fra det mest simple til de mest fantastiske beliggende resorts. I Cpsta Rica finder man noget for enhver smag.
Men måske det som kendetegner landets livsstil og holdninger, er begrebet PURA VIDA. Direkte oversat betyder det ”rent liv”. Men begrebet bruges også som ”en venlig hilsen”, ”et snarlig gensyn”, ”fantastisk”, osv. Men i bund og grund, er det en tilkendegivelse af den costaricanske, afslappede levevis. PURA VIDA, ses, høres og opleves i døgnets 24 timer

Costa Rica grænser op til Nicaragua mod nord, Panama mod sydøst, Stillehavet mod vest, det Caribiske Hav mod øst og Ecuador ved den sydlige del af øen Isla del Coco. Hovedstaden og samtidig den største by, er San José, hvor godt en tredjedel af landets befolkning er bosat. Costa Rica er landet i den mellemamerikanske region med et stabilt demokrati og stabil god økonomi, hvilket er skabt ud fra regeringens holdning og synspunkter til landet og dets mest værdifulde aktiv, naturen.
Costa Rica betyder "rig kyst" på spank, og siden 1948, har landet, modsat de fleste andre mellemamerikanske lande, været fri for politiske uroligheder. Costa Rica har intet militær, kun en større politistyrke. Landet målt i areal, er et af de mindste i verden, men med den største biologiske mangfoldighed på ca. 5 % af alle verdens arter


Hotels

Four Seasons Resort Costa Rica

Fantastisk hotel beliggende ved Papagayo halvø i Costa Ricas stillehavets kyst

Læs mere

Rundrejser Costa Rica

Denne rejse bringer jer til Costa Ricas absolut mest fantastiske afkroge, hvor I kommer til at opleve den storslåede natur og enestående dyreliv både til vands og lands.

Læs mere