Belmond Jimbaran Puri

Et skønt romantisk resort i den luksuriøse Belmond hotelkæde, med bedste beliggenhed på den måske bedste strand på hele Bali

Kontakt os

En sand perle for dem som ønsker en dejlig strandferie

Belmond Jimbaran Puri, er et skønt romantisk resort i den luksuriøse Belmond hotelkæde, med bedste beliggenhed på den måske bedste strand på hele Bali.

Jimbaran Puri Bali er en sand perle for dem som ønsker en dejlig strandferie, kombineret med den mere lokale kultur og arkitektur man kender fra Bali. Hotellets store swimmingpool går næsten i ét med stranden, og den store tilhørende have, er prydet med små bassiner med liljer og åkander. Rundt om i haven finder man de velkendte små tempelstatuer med deres blomsterkranse og offergaver, alt sammen med til at give et stemningsfyldt helhedsindtryk.

Hotellets 62 rummelige bungalower og villaer er alle elegant møbleret, og med store badeværelser og hyggelige terrasser. Nogle villaer har privat pool og stor pavillon med tilhørende Day bed. Visse villaer har 2 soveværelser, som er velegnet til bl.a. familier.

Den maleriske hesteskoformede bugt vender mod vest, hvor den flotteste solnedgang man kan ønske sig, går på hæld i horisonten. På hotellets Puri Bar med udsigt over havet, kan nydes lettere anretninger, friske juices, skønne vine eller en kølig drink. Hotellet har 2 af de bedste restauranter på Bali. På Tunjung indtages den friske og lækre morgenmad i idylliske omgivelser, mens om aftenen tilbydes det traditionelle og aromatiske indonesiske køkken på menuen. Når mørket sænker sig, tændes lysene på hotellets egen fiske- og skaldyrsrestaurant Nelayan, som er beliggende helt ned til strandkanten. Her nydes en romantisk middag med dagens friske fangst i stearinlysets skær. Restauranten tilbyder også en særdeles spændende fusion af det indonesiske og franske køkken, som tilberedes under omhyggelig kyndig ledelse af køkkenchefen.

Belmond Jimbaran Puri er en skøn oase i luksuriøse omgivelser. Her er tale om et hotel, som ikke er opført i nutidens moderne materialer, men mere i landets lokale arkitektur på bedste vis. Hotellet har ikke så mange faciliteter for de mindre børn, men er ikke desto mindre et fantastisk sted for par og familier. Her opleves en meget personlig service på højt plan.

Er sommerferien på plads?
Belmond Jimbaras sommertilbud er svært at sig nej til... bestil din sommerferie til Belmond Jimbaran ved at kontakte os på 33 34 33 33 eller på mail info@voya.dk

Priseksempel SEP:

Voksen fra kr. 15.305
Barn fra kr. 7.165

Prisen inkluderer:
Fly på økonomiklasse, København – Denpassar t/r
Privat chauffør lufthavn – hotel t/r
7 nætter I Garden View Cottage Suite
Morgenmad
Div. aktiviteter for gæster

Hvis opgradering fra Garden View Cottage Suite ønskes til Beach view Suite = kr. 1.250 pr. voksen
Hvis opgradering fra Garden View Cottage Suite ønskes til One bedroom deluxe pool villa = kr. 4.800 pr. voksen

Ingen ekstra tillæg for barn ved opgraderinger til bedre cottage/villa.