Bali rundrejse

Voksen fra kr. 19.995 Barn fra kr. 12.395

Kontakt os

12 dages luksus-rundrejse på Bali. Oplevelser, badeferie og 30 grader året rundt.


Tag med på denne flotte rejse til Bali, hvor I får mulighed for at besøge 3 områder, der hver især byder på dejlige oplevelser. Rejsen starter med et ophold på den østlige del af Bali, i Candidasa, Her er der mulighed for at tage på spændende vandreture bl.a. op til vulkaner og smukke templer. I kan også dykke ned under havoverfladen og opleve de mange farvestrålende fisk, dyr og koraller. Ved Candidasa er der ikke mindre end 7 forskellige og unikke dykkersteder.

Herefter fortsætter rejsen til Ubud, som er et ”must” at besøge, når man er på Bali. Herfra stammer batikken og her er et spændende liv fordi mange kunstnere, malere, forfattere, smykke- og tøjdesignere fra hele verden har slået sig ned her i denne oase af grønne marker og regnskove. Seværdighederne er især Monkey Forest, en stor park på ca. 10 ha med over 100 forskellige træsorter og endnu flere balinesiske makakaber. Besøg skoven og de tre forskellige hindu templer, som siges at stamme fra den 14. århundrede. De mange vandløb, de små stier, aberne og de mange Banyan træer giver dig en følelse af at være med i en Indiana Jones film.

Rejsen slutter af med en lækker badeferie ved Semianyak. Hotellet ligger direkte på den dejlige sandstrand og udover hotellets faciliteter er der mulighed for at gå på opdagelse i området og bl.a. besøge det smukke tempel Tanah Lot ved havet lidt nord for Seminyak. I Seminyak er der mange muligheder for at spise en god middag og nyde livet på de hyggelige barer. Området Legian og Seminyak og de gode hoteller der ligger her, vidner om en højere standard end på den sydligere del af området ved Kuta Beach.

Tilbud:

Besøg Manggis, Ubud og Seminyak på en enestående rundrejse på Bali, inkl. fly, privat transfer med mere – afrejse mellem november 2017 og juni 2018

Oplev gudernes ø Bali på en fantastisk rundrejse til tre fortryllende steder! Dit ophold starter i Manggis på det østlige Bali – på det arkitekttegnede resort Alila Manggis, som ligger midt i en kokospalmelund mellem havet og øens mest hellige bjerg Mount Agung. Her kan du tage på spændende vandreture f.eks. op til vulkanen, besøge de smukke templer eller prøve den inkluderede snorkling, hvor du oplever de mange farvestrålende fisk, dyr og koraller på den nærliggende Candidasa Beach. Her kan du også opleve de lokales traditionelle livsstil og se dem fiske, væve kurve eller pleje de mange rismarker.

læs mere her:

Secret Escapes

 

Rundrejse ikon