Rejser til Bali

Afslapning, kultur og badeferie 30 grader året rundt, smukke templer, hvide strande, vulkaner og rismarker

BALI er en eksotisk indonesisk ø med ca. 4 mill. indbyggere.

Selv om øen kun er 140 km lang og 90 km bred, findes der både hvide strande, grønne rismarker, frodige regnskove, flora i alle regnbuens farver, vandfald og aktive vulkaner. 

Med et tropisk klima og en temperatur på ca. 30 C året rundt, er her alle muligheder for en både spændende og afslappende ferie. Man flyver til hovedbyen Denpasar. Herfra kan man så vælge at tage til nogle af de interessante byer, hvoraf kan nævnes Lovina, Sanur, Candidas, Seminyak og Ubud. Ubud ligger inde på øen oppe i højlandet og er et fantastisk spændende sted, hvor der bor kunstnere fra hele verden. Her finder man et væld af kunstbutikker, håndlavede træfigurer, batik og ikke mindst gallerier, cafeer og restauranter. Alle som besøger Bali bør også besøge Ubud.

Bali har flere vulkaner, nogle endda aktive samt smukke naturparker, frugtplantager med de mest lækre eksotiske frugter man kan tænke sig, mangroveskove og dybe slugter.    

Man keder sig aldrig på Bali.


Hotels

Alila Manggis

Alila Manggis er en af Bali bedst bevarede hemmeligheder.

Læs mere

Alila Seminyak

Beliggende nord for Kuta og Legian i den rolige ende af den otte km lange sandstrand.

Læs mere

Alila Ubud

Beliggende højt over Ayung-floden på bjergsiden, er Alila Ubud-hotellet sin egen balinesiske landsby med centrum og gågader.

Læs mere

Bali rundrejse

BALI – 12 dages rundrejse
Manggis – Ubud – Seminyak

Læs mere

Belmond Jimbaran Puri

Belmond Jimbaran Puri er en skøn oase i luksuriøse omgivelser. Her er tale om et hotel, som ikke er opført i nutidens moderne materialer, men mere i landets lokale arkitektur på bedste vis

Læs mere

Soori Bali

Et skjult tilflugtssted, foryngende og fredeligt - Vi kalder det Bali, som det skal være.

Læs mere