Om Voya

Vision
Vi er et mindre rejsebureau på 6 personer, som gør vores bedste for at tilbyde den perfekte rejse for vores gæster. Om vi taler om ferie-, forretnings-, bryllupsrejser eller firmaarrangement, er det en dyd for os at levere varen ud fra kundens ønske. Vigtigst for os er: 

Kvalitet, Viden, et højt serviceniveau, glæde, ekspertise, priser samt forkælelse.  

Værdier
Alle hos Voya Travel, har mange års rejseerfaring og vi sørger for at holde os opdateret med de mange hoteller på alle vores skønne destinationer, vi sørger ligeledes for at forhandle de bedste priser med hoteller og flyselskaber. I vores forretnings afdeling, har vi top uddannet personale med mange års erfaring, som sørger for hurtigt at servicere den travle/krævende forretningskunde 24/7 på den mest professionelle måde. Alle kan købe en billet og booke hotel på nettet, men man opnår ikke den samme sikkerhed og kontaktmulighed, som vi kan tilbyde vores kunder.

Vores værdier er kvalitet, service, viden og sikkerhed.

Vi har ikke alle vores rejsemål på hjemmesiden, så kontakt os hvis du har et konkret rejseønske til et sted du ikke finder her. 

Mission
At arrangere rejser og at vores kunder har lyst til at komme tilbage til os igen og igen.

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud – så hold dig endelig ikke tilbage. Din næste drømmeferie kan være lige om hjørnet.

Gazelle 2017 cmyk negativ    678x595 DK2

 

Få et uforpligtende tilbud